Zwicklbauer & Kollegen

Az iroda partnerei által nyújtott magas szintű tanácsadási szolgáltatások mellett a ZWICKLBAUER & KOLLEGEN jelenleg egy összesen 40 főből álló, különböző szakterületre szakosodott teammel rendelkezik, annak érdekében, hogy a vállalkozók és a vállalkozások teljes bér és pénzügyi számviteli feladatait teljes körűen tudja elvégezni.

Tevékenységünk súlypontja a nemzetközi adójogra, az ingatlanügyek és a fenntarthatóság alakítására, valamint az azzal kapcsolatos tanácsadásra irányul (örökösödési- / ajándékozási adó / utódtervezés).

Ezenfelül ügyvédeink a német jog valamennyi gazdasági területét érintően végeznek tanácsadói és kísérő tevékenységet. Mindent átfogó know-how-val rendelkezünk az adó-, a kereskedelmi-, a társasági, a csőd- és az általános polgárjog, valamint a peres eljárások vonatkozásaiban.

Klientúránk

Megbízóink tartalmi profiljának egésze az egészségügytől (orvosok, egészségügyi szakmák) a szabad foglalkozásokon túl (építészek, mérnökök, ügyvédek), a művészektől a kereskedelemig, a sörfőzdékig, a kézművességig, mezőgazdaságig és az idegenforgalomig terjed. Szívesen állunk az Önök rendelkezésére a fent említett területeket érintő céges és személyi adózás egyetemleges vonatkozásában.

Ipari területen középnagyságú vállalkozások, vállalkozói csoportok (csoportos vállalkozások), valamint Ausztria és Németország területén működő konszernek tanácsadását látjuk el.

Ugyancsak nálunk vannak a legjobb kezekben a professzionális ingatlan befektetők, ingatlanfejlesztők és építési vállalkozók.

A tanácsadás magyar, orosz, román és angol nyelveket anyanyelvi szinten beszélő kollegáink által is igénybe vehetö.

A társaság

Regionális erősség - nemzetközi kompetencia

Az Alsó-Bajorország gazdasági térségével fennálló szoros helyi és regionális elkötelezettségének köszönhetően a ZWICKLBAUER & KOLLEGEN egy európai orientáltságú irodává fejlődött a nemzeti és a nemzetközi adójog területén.

Ezek vagyunk mi:
  • Német és osztrák adótanácsadók
  • Nemzetközi adójogi szaktanácsadók
  • Könyvvizsgálók
  • Ügyvédek (átfogó jogi tanácsadás valamennyi, gazdasági jogot érintő kérdésben)
  • Adójogi szakjogász, valamint a kereskedelmi és társasági jog szakjogásza

Cégünk pockingi/ alsó bajorországi székhelyén, valamint passaui és müncheni irodáinkból látjuk el egyrészt a teljes német nyelvterületen, illetve a határainkon túl működő bel- és külföldi megbízóink adójogi tanácsadását.

Az általunk felajánlott jogi tanácsadás a Németországban hatályos jogra épül, de szoros együttműködést tartunk fenn az Ausztriában nyilvántartott ügyvédekkel is.

Kérések magyarul

Szivesen állunk magyar nyelven is az Önök rendelkezésére. Kérjük, hogy magyar nyelven történő megkeresését Eva Konrad asszonyhoz intézze.

Contact:

+49 (0)8531 3109931 (pénteken 8-12 óráig)

+49 (0)851 988399962 (hétfőtől-csütörtökig 8-12 és 13-17 óráig)

+49 (0)8531 3109999